Gestul emoţionant al unei adolescente pentru mama sa bolnavă de cancer

0
74

 

 

O adolescentă americancă a reuşit, alături de directorarea liceului la care învaţă şi de familie, să organizeze acasă o ceremonie privată de absolvire pentru ca mama sa, bolnavă de cancer, să poată fi parte a acestui moment important din viaţa ei.
 

Megan Sugg, care învaţă la liceul Glen Burnie din Maryland, s-a temut că mama sa, în vârstă de 47 de ani, nu va mai trăi din cauză bolii sale până pe data de 10 iunie când urma să aibă loc ceremonia.

Oficialii instituţiei de învăţământ au colaborat cu tânăra, iar directoarea liceului, a cărei mamă suferă de asemenea de cancer, a ţinut un discurs la ceremonia improvizată.

FOTO: Facebook/Megan Sugg

 

„Ştiu cât de mândră este mama sa de ea şi noi am vrut foarte mult să oferim familiei ei un moment special”, a declarat directorarea.

„Am fost foarte fericită că mama a apucat să vadă acest lucru, dar în acelaşi timp a fost dificil”, a pevestit Megan Sugg.

Mama adolescentei a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu trei ani. În ultimele zile starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments