O bătrână a fost izbită pe trecerea de pietoni din Bucium de un Opel care circula cu viteză [VIDEO]

0
120

Accident groaznic miercuri seară pe o trecere de pietoni din Bucium. O bătrână care traversa regulamentar a fost spulberată de un Opel care circula cu viteză.

 

Bătrâna a fost rănită grav şi transportată cu o ambulanţă SMURD la spital. Poliţia Rutieră i-a întocmit şoferului neatent dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

O bătrână a fost spulberată miercuri seară pe trecerea de pietoni de un Opel care circula cu viteză. Accidentul s-a petrecut în zona Bucium pe o ploaie torenţială. Bătrâna a fost accidentată grav. Imediat la faţa locului a sosit un echipaj  SMURD care a stabilizat pacientă. În fata poliţiştilor, şoferul vinovat nu a recunoscut că femeia traversa regulamentar.

 

Din cercetările echipelor de criminalişti şi ale Poliţiei Rutiere sosite la locul accidentului a rezultat că victima traversa regulamentar stradă, iar şoferul se face vinovat de producerea tragediei.

 

Testat cu etilotestul a rezultat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Bătrâna, aflată în stare de inconştientă a fost transportată de urgenţă la spital şi internată la terapie intensivă.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/13/spulberata_pe-trecere_A.flv

{/flvremote}

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments