Polițist originar din Pașcani, împușcat în gât de un coleg. Bărbatul a fost internat de urgență la Iași

0
71

Joi seara, un poliţist în vârstã de 23 de ani, adjunct al şefului de post din comuna vasluiană Oşeşti, a fost împușcat accidental în gât de un coleg, în sediul poliţiei din localitatea Deleşti. Apelul pe numãrul de urgențã 112 s-a primit în jurul orei 19.23, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanțã SMURD. Echipajul medical a gãsit tânãrul, originar din municipiul Pașcani, în stare conştientă şi, dupã acordarea primului ajutor, l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgențe “Sf. Spiridon” din Iaşi. Cercetãrile au fost preluate de Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui.

 

 

Caz incredibil petrecut joi seara, într-un post de poliție vasluian. Un poliţist, în vârstã de 23 de ani, adjunct al şefului de post din comuna Oşeşti, a fost împușcat accidental în gât de un coleg, în sediul poliţiei din localitatea Deleşti. Ulterior, poliţistul, plin de sânge şi cu mâna ţinându-se de gât, a ieşit afarã pe scãri, unde s-a întâlnit cu şeful de post din comunã. Acesta din urmã a sunat la numãrul de urgentã 112 solicitând intervenţia unei ambulanţe.

 

Dupã acordarea primului ajutor, victima a fost preluatã şi transportatã la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi.

 

„Sesizarea a fost primitã prin apel la numãrul de urgentã 112, în jurul orei 19.23, de la şeful de post din comună. Acesta a precizat faptul cã un coleg în vârstã de 23 de ani, care este ajutorul şefului de post din Oşeşti, prezintã o plagã împuşcată în zona gâtului. La faţa locului s-a deplasat o echipã complexã de cercetare coordonatã de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, cms. şef de poliţie Mihai Carp. Datele preliminare de la faţa locului aratã cã în mod accidental un poliţist şi-a rãnit colegul în vârstã de 23 de ani, în timp ce se aflau în sediul Postului de Poliţie din comuna Deleşti. În aceste condiţii, cercetãrile au fost preluate de Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui în vederea stabilirii situaţiei defapt”, a declarat pentru Vremea Nouă Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt în cadrul I.P.J. Vaslui.

 

În această dimineață, starea de sãnãtate a tânãrului poliţist este stabilã. Bărbatul împuşcat a ajuns aseară la ORL Iaşi unde a fost diagnosticat cu plagă împuşcată penetrantă latero-cervicală dreaptă. Medicii spun că glonţul a intrat prin partea dreaptă a gâtului şi a ieşit pe sub omoplatul drept. Starea lui după operaţie este stabilă, prognosticul fiind unul favorabil.

 

 

(Sursa: vrn.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments