Campioana Spaniei este Atletico Madrid, după ce a făcut egal cu Barcelona

0
56
Foto: digisport.ro

Foto: digisport.ro

 

Echipa lui Simeone obține al zecelea titlu, după ce a remizat, 1 la 1, cu Barcelona. A fost un meci care a început cu două veşti proaste pentru madrileni. Diego Costa şi Arda Turan s-au accidentat în prima repriză şi l-au forţat pe antrenorul lui Atletico să îi schimbe. Alexis Sanchez a deschis scorul cu un şut fabulos din interiorul careului. Fanii de pe Nou Camp au început însă prea devreme sărbătoarea. Diego Godin a restabilit egalitatea după pauză şi a adus primul titlu pentru Atletico Madrid după 18 ani de pauză.
 

 

Minutul 94. Atletico Madrid este noua campioană a Spaniei și câștigă al zecelea titlu.

Minutul 49. Atletico egalează prin Diego Godin.

Minutul 33. Gol spectaculos înscris de Barcelona prin Alexis Sanchez.

 

Leo Messi este omul de la care Barcelona aşteaptă totul înaintea duelului pentru titlu cu Atletico Madrid. Argentinianul a acceptat să îşi prelungească actualul contract până în 2019 şi va fi cel mai bine plătit fotbalist din lume. Astfel s-au înlăturat toate speculațiile privind o eventuală plecare a sa la o altă echipă din Europa, la PSG și Manchester City.

 

Înaintea partidei de pe Nou Camp, surse apropiate de conducerea catalanilor dezvăluiau că Barcelona urmează să anunţe prelungirea contractului lui Leo Messi – care va semna o înţelegere de 20 de milioane de euro pe sezon valabilă până în 2019. Toate speranţele echipei lui Gerardo Martino se leagă de forma cvadruplului câştigător al Balonului de Aur.

 

Este concentrat. Să ne îndoim de asta nu ar fi corect. Când nu s-a aşteptat Barcelona de la Messi să decidă un meci? Aşa a fost mereu”, a declarat Gerardo Martino.

La rândul său, echipa lui Diego Simeone poate începe sărbătoarea chiar pe stadionul rivalei Barcelona. Pentru Atletico, este a doua oară când joacă meci direct în ultima etapă pentru titlu şi tot a doua oară când are şi varianta egalului – în 1951, a remizat cu Sevilla şi a devenit campioană. Madrilenii se gândesc însă şi la meciul de săptămâna viitoare cu Real Madrid. O victorie le-ar aduce primul trofeu UEFA Champions League din istorie.

 

În decurs de doar o săptămână, Atletico Madrid poate să scrie cea mai strălucitoare pagină din istoria sa. Echipa lui Simeone va juca finala pentru titlu în Primera Division cu FC Barcelona, iar sâmbăta viitoare, pe 24 mai, finala Champions League cu Real Madrid, ceea ce înseamnă că Atletico poate încheia cel mai fructuos sezon din întreaga sa existență de peste un secol.

 

 

 

(Sursa: digi24.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Problema care a ajuns să omoare DOI DIN TREI ROMÂNI
Articolul următorAsta-i culmea! La ce se gândesc femeile în timpul unei partide de sex
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments