16 echipe din Regiunea Est a competiţiei Cupa Prieteniei Bergenbier joacă în Turneul Final de la Bacau pentru a ajunge în Marea Finală de la Rio!

0
102

Weekendul acesta se dă startul Turneului Final Est la Bacău unde vor concura cele 16 echipe câștigătoare din orașele Bistrița, Iași, Suceava, Piatra Neamț, Bacău, Galați, Brăila, Constanța, București, Ploiești, Pitești, Târgoviște, Buzău, Brașov si Targu Mureș, . Acesta se va desfășura pe 22-23 mai, iar toți jucătorii de fotbal vin cu speranța de a câștiga marele premiu: calificarea în Marea Finală a Cupei Prieteniei Bergenbier care se va juca la Rio!

 

Turneul Final de la Bacău are loc în zilele de joi 22 si vineri 23 mai în parcarea hotelului Decebal de pe bulevardul Ioniță Sandu Sturza nr. 2. Jocurile se vor desfășura în format eliminatoriu între 2 echipe compuse fiecare din 6 jucători (5 jucători de teren și un portar) pe durata a două reprize a câte 20 de minute. Tabloul de joc este disponibil aici: http://cupaprieteniei.bergenbier.ro/turnee-finale/est     

 

Echipele de prieteni calificate sunt: Magic Iași – Iași, Danirom – Piatra Neamț, Mihai Bravu Team – Ploiești, Design Construct – Brașov, Securitas Romania – Pitești, Tanzmannschaft – București, Next – Târgu Mureș, FC Buzăului – Brăila, FC Odobești – Târgoviște, Railex Suceava – Suceava, Doraly Mall-Scapino – Constanța, Coriolan – Bacău, Pokemonii – Bistrița, Fortuna Friends – Buzău, FC Porto Galați – Galați si Arsenal Ploiești – Ploiești, norocoasa ocupantelor locurilor secunde din Turneele Locale la tragerea la sorți pentru Turneul Final Est.

 

Componența acestora poate fi consultată aici: http://cupaprieteniei. ro/cupa-prieteniei-bergenbier/echipe-calificate-la-turneul-final   

 

Meciurile din Turneul Final Est se vor desfășura după următorul program:

Joi, 22.05

– Optimi de finală: între orele 14:00 și 22:00;

Vineri, 23.05

– Sferturi de finală: între orele 12:00 și 16:00;

– Semifinale: între orele 16:00 și 18:00;

– Finala: ora 19:00.

 

La teren sunt așteptați toți iubitorii fotbalului pentru a-și încuraja favoriții!

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent„CASA EVANTAI”, alte peste 300 de invenții și spectacol omagial Grigore Vieru, LA PALAS
Articolul următorBibliozen – ateliere de inițiere în spiritualitatea contemporană la Biblioteca Județeană Iaşi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments