18+ VIDEO//FOTO. Blindatele ucrainenilor în flăcări. Teroriștii, vânați din aer

0
75

Presa ucraineană a publicat imagini foto și video cu locul tragicului atac comis prin surprindere azi noapte de teroriștii ruși asupra unui post de control și apărare al armatei ucrainene, amplasat în apropiere de orașul Volnovaha, regiunea Donețk.
 

Potrivit ultimelor informații, la respectivul post se aflau în jur de 30 de militari, trei blindate și o mitralieră de calibru mare. Toate acestea au fost distruse, iar numărul celor care au decedat nu este stabilit încă. Se vehiculează, însă, că acesta ar fi între 8 și 30 de oameni. În urma acestui caz, armata ucraineană și-a întețit atacul asupra teroriștilor, apelând în special la aviație.

 

Numărul militarilor ucraineni omorâți noaptea trecută de teroriștii ruși printr-un atac prin surpindere comis în apropiere de orașul Volnovaha din regiunea Donețk a ajuns la 16. Totodată, 32 de soldați au fost internați în spitalele din regiune, unii dintre ei aflându-se într-o stare foarte gravă

Anterior, președintele interimar al Ucrainei, Alexandr Turcinov, a anunțat 13 militari decedați, șase dintre ei fiind originari din regiunea Volîni.

Între timp continuă să apară imagini noi de la locul tragediei.

 

Atenție! Imagini șocante!

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Sursa: deschide.md)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments