Cutremur la Serviciul de Înmatriculări. Comisarul Vasile Zacornea, cercetat pentru braconaj (VIDEO)

0
516

Cutremur la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto. Comisarul Vasile Zacornea, un funcţionar de la Tribunalul Iaşi şi un angajat de la un dealer auto ar fi fost surprinşi de o patrulă a Poliţiei de Frontieră la Golaesti, în apropierea graniţei la braconaj.

La percheziţia maşinii în care se aflau cei trei a fost găsită o puşcă de vânătoare. În mare secret, oamenii legii au demarat procedurile pentru întocmirea unui dosar penal de braconaj împotriva cunoscutului colonel de poliţie şi a prietenilor săi.

 

Secret total în jurul unei anchete în care este implicat un colonel de poliţie. Comisarul Vasile Zacornea de la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto şi încă doi prieteni de-ai săi au fost surprinşi noaptea, pe 1 iunie, de o patrulă a Poliţiei de Frontieră şi opriţi pentru un control de rutină. Pe bancheta din spate a maşinii se afla, într-o husă, o puşcă dezmembrată. Poliţiştii de frontieră i-au legitimat şi au transferat cercetările către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

 

Dosarul a ajuns la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, cercetările fiind coordonate de Serviciul de Arme, Muniţii şi Substanţe Periculoase. Cei trei protagonişti ai aventurii din noaptea de 1 iunie se contrazic în declaraţii, susţinând ba că erau la pescuit, ba că-şi încercau maşina. Poliţiştii au demarat procedura premergătoare deschiderii unui dosar penal de braconaj.

 

Pe holurile poliţiei ieşene se discuta de presiuni enorme la care sunt supuşi anchetatorii în acest caz. Mai mult, se vorbeşte chiar de mutarea dosarului către Paşcani, unde nu ar fi atât de intens mediatizat.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/14/colonel prins la braconaj_D.flv
{/flvremote}

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments