Victor Ponta: „De mâine suntem dispuși să stăm la masă cu liberalii care cred în USL”

0
60

 

Președintele PSD Victor Ponta a spus în această seară că îi invită la discuții pe acei lideri ai PNL care doresc refacerea USL. De asemenea, el a anunțat că PSD va folosi sloganul „Mândri că suntem români” și la alegerile prezidențiale din toamnă. Anunțurile au fost făcute în condițiile în care sondajele de la ieșirea de la urne arată că PSD a obținut peste 41% la alegerile europarlamentare, transmite Digi 24.
 

De mâine suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL pentru a porni de acolo de unde am lăsat proiectul început în 2012. Este o mână întinsă pe care sunt convins că foarte mulţi o aşteaptă, este întinsă fără niciun fel de dorinţă de a profita de acest moment”, a spus Victor Ponta.

Cred că a fost un mesaj din partea alegătorilor, pentru cei care au jucat la poker soarta USL, sau a propriului partid, care au pierdut la cacialma şi cred că trebuie să îşi asume cu siguranţă responsabilitatea”, a declarat președintele PSD.

 

El a adăugat că liberalii au o ședință luni, la ora 12.00, și că vrea ca toți liderii PNL să știe că lansează o invitație la negocieri.

Pe de altă parte, Victor Ponta a mai spus că sloganul „Mândri că suntem români” va fi folosit și în campania pentru alegerile prezidențiale, pentru că a fost un slogan de succes la europarlamentare.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments