Echipele "MAGIC IAŞI" din Iaşi şi “BRAZILIENII” din Cluj Napoca joacă Marea Finala a Cupei Prieteniei Bergenbier la Rio de Janeiro

0
91

Pe 22 si 23 mai s-au jucat la Bacău meciurile din Finala de Est a Cupei Prieteniei Bergenbier, în care câştigătoare a fost echipa Magic Iaşi, reprezentanta oraşului Iaşi. Astfel am aflat cele două finaliste care vor disputa Marea Finală a Cupei Prieteniei Bergenbier pe plaja Copacabana din Rio: echipele Brazilienii din Cluj Napoca şi Magic Iaşi.

 

  

Câştigătoarea Turneului Est s-a decis vineri 23 mai în meciul dintre Magic Iaşi şi Pokemonii (Bistriţa Năsăud) într-o partidă care a fost transmisă în premieră de postul de televiziune Sport.ro, unde prima echipă s-a impus cu scorul de 2–0, in timp ce echipa Brazilienii, câştigătoarea Turneului Final Vest s-a decis duminică, 18 mai, în meciul împotriva echipei Phoenix Craiova încheiat cu scorul de 3 la 0.

 

Astfel, echipa ieşeană Magic Iaşi şi Brazilienii din Cluj Napoca sunt reprezentantele regiunilor Est  si Vest în Marea Finală a Cupei  Prieteniei  Bergenbier, care se va desfăşura la Rio de Janeiro. Aceştia urmează să plece în data de 1 iunie în Brazilia pentru o scurtă pregătire înainte de Marea Finală a Cupei Prieteniei Bergenbier care va avea loc pe 4 iunie.

 

Cel mai spectaculos meci al echipei Magic Iaşi a fost în semifinale, împotriva formaţiei Tanzmannschaft din Bucureşti, când campionii s-au impus cu scorul de 2 la 0 după două reprize spectaculoase făcute de cele două echipe.

 

Pentru echipa Brazilienii partida cea mai spectaculoasă a fost în semifinale, împotriva formaţiei MAV Sports din Timeşoara, când campionii s-au impus cu scorul de 2 la 1 la loviturile de departajare după ce echipa clujeană a reuşit să egaleze în ultimul minut de joc. Finala de Vest a Cupei Prieteniei Bergenbier s-a disputat la Cluj Napoca pe 17 şi 18 mai.

 

În ambele turnee, atât Vest cât şi Est au fost partide cu rezultate spectaculoase şi răsturnări de situaţie neprevăzute care au atras aplauze din partea fanilor veniţi la terenul special amplasat în cele două oraşe. După fiecare meci, toţi jucătorii au primit ca premiu bere Bergenbier şi au rămas pe marginea terenului pentru a susţine echipele calificate mai departe alături de spectatorii care au venit să-ţi încurajeze favoritii.

 

„Aşa cum am promis am reuşit să câştigăm turneul şi să mergem la Rio. Brazilienii merg în Brazilia! A fost o competiţie incredibilă în care suntem foarte bucuroşi că am participat şi că am câştigat-o. Sa sperăm ca o să reuşim să ne întoarcem cu trofeul aici, acasă la Cluj. Mulţumim foarte mult suporterilor care au venit la teren să ne încurajeze şi mulţumim încă o data organizatorilor pentru turneul aceasta incredibil”, au povestit jucătorii echipei Brazilienii imediat după terminarea meciului.

 

„E de nedescris. Ne bucurăm incredibil de mult. Au fost două zile de turneu de neuitat pentru noi care s-au încheiat cum nu se putea mai bine. Am întâlnit o echipă bună în finală însă în cele din urmă am reuşit să ne concentrăm şi să nu fim surprinşi de adversar şi am câştigat. Vrem să aducem Cupa Prieteniei la Iaşi”, au declarat jucătorii echipei Magic Iaşi imediat după terminarea meciului.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Teroriștii ruși atacă țintele armatei ucrainiene cu arme de mare calibru
Articolul următorVreţi parcare subterană în faţa Teatrului Naţional? Unii reprezentanţi ai societăţii civile i-au spus marţi, primarului că nu. Edilul vrea referendum
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments