Atenție la GÂDILICI! Autoritățile au fost puse pe jar de un spărgător de case care intră noaptea și-i gâdilă pe proprietari când dorm

0
161

Un bărbat din America este căutat de poliţie după ce a intrat de mai mai multe ori în casele unor oameni. Acesta îi gâdilă, iar apoi fuge, înainte să fie prins.

 

 

Deşi poate părea o glumă, lucrurile sunt cât se poate de reale. În ultimii doi ani, mai mulţi locuitor ai oraşului Boston s-au plâns că un bărbat necunoscut le-a spart casa şi apoi le-a gâdilat picioarele până s-au trezit, potrivit NY Daily News.

 

Nimeni nu ştie cum arată infractorul, însă cele peste zece plângeri primite de autorităţi stau mărturie.

 

„Am crezut că un prieten încearcă să mă streseze, dar am realizat că nu era el. M-am speriat şi m-am ridicat imediat, dar fugise deja”, a declarat Daniel Marenzi, un student care a trecut printr-o astfel de situaţie.

 

Chiar dacă poliţia se află în alertă, „spărgătorul” este imposibil de prins. Nimeni nu ştie cum arată, reuşind mereu să dispară până ce victimele lui ajung să se trezească. Autorităţile îi sfătuieşte pe oameni să fie mai atenţi şi să nu uite să îşi închidă uşa.

 

 

(Sursa: stirile.rol.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments