FOTO. Captură impresionantă de arme la granița Ucrainei cu Rusia

0
90

 

 

Aproximativ trei sute de teroriști ruși au organizat noaptea trecută un șir de atacuri asupra grănicerilor ucraineni din Lugansk. Aceștia au instalat mai multe posturi de control și poziții de atac la câteva sute de metri de unitățile de frontieră ale grănicerilor și au deschis focul cu arme automate și lansatoare de grenade.
 

Potrivit Serviciului de Grăniceri al Ucrainei, militarii au reușit să respingă atacurile fără să înregistreze pierderi, doar unul dintre ei fiind rănit ușor. În tabăra teroriștilor, însă, au fost chemate patru ambulanțe.

 

Tot noaptea trecută, la granița cu Rusia, autoritățile ucrainene au capturat trei microbuze pline cu armament care încercau să intre în țară. În acestea se aflau 27 de automate Kalașniov, 2 pistoale, 4 mitraliere, 5 lansatoare de grenade, 5 lunete și 84 de cutii cu muniție și grenade. Totodată au fost reținute și 13 persoane care se aflau în cele trei microbuze, printre care și o femeie. Aceasta avea asupra ei 10 mii de dolari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Sursa: deschide.md)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSimona Halep devine favorită la Roland Garros. Agnieszka Radwanska a fost eliminată
Articolul următorVIDEO. Investiţie imensă, profit aproape de zero. Parcul Tehnopolis a adus doar 2.000 de lei în bugetul CJ Iaşi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments