El este CEL MAI ÎNALT OM DE PE PĂMÂNT. Are 2,57 de metri și cântărește 200 de kilograme

0
432

Un bărbat din Ucraina este cel mai înalt din lume, măsurând 2, 57 de metri și cântărind 200 de kilograme.

 

 

Ucraineanul Leonid Stadnik a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare om de pe Pământ, depășind recordul anterior stabilit de un bărbat din China.

 

Puseul de creștere al lui Stadnik a început la vârsta de 14 ani, după o operație pe creier care se pare că i-ar fi stimulat glanda pituitară, care secretă hormonul de creștere uman.

 

 

De atunci, bărbatul a crescut fără oprire, ajungând să fie un gigant printre sătenii săi. Numai palma sa măsoară 31 de centimetri, echivalentul unui picior normal, mărimea 45.

 

Din fericire, ultimul test medical a indicat faptul că bărbatul a început să se oprească din creștere și starea lui de sănătate este stabilă.

 

 

 

În prezent, Leonid locuiește cu mama lui, Halyna, în sătucul Podolyantsy din nord-vestul Ucrainei, având grijă de casa familiei și grădină.

 

Născut din părinți cu înălțimi normale, tatăl avea 1,73 m  și mama 1.52 m, Stadnyk a fost desemnat cel mai înalt om din lume, însă recodul nu a fost niciodată verificat, întrucât bărbatul a refuzat în repetate rânduri să fie năsurat de către reprezentanții Word Guiness Book of Records.

 

 

Leonid Stadnik are acum 37 de ani și este medic veterinar. El are o înălțime cu 20 centimetri mai mare decât fostul titular la recordul de cel mai înalt om din lume, Bao Xishun din China, care măsoară 2, 37 de centimetri.

 

 

(Sursa: stirile.rol.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments