VIDEO ȘOCANT. Un lider al separatiștilor ruși din regiunea Donețk a înregistrat momentul în care execută doi ucrainieni, amenințând că va ucide și alți ofiței

0
177
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/xEgSrBkJ8Ps?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Liderul separatiștilor ruși din orașul ucrainean Gorlovka, regiunea Donețk, Igor Bezler, a amenințat, prin intermediul unei înregistrare video, autoritățile de la Kiev că dacă nu-l eliberează pe unul din oamenii săi, capturat de forțele de securitate, atunci va îi va împușca pe toți ofițerii pe care-i are ostatici.

 

La sfârșitul înregistrării postate pe internet, un bărbat cu o cagulă pe cap împușcă două persoane aflate lângă un perete.

 

„Puterea nelegitimă de la Kiev îl țin ostatic pe omul meu. Am negociat cu ei eliberarea acestuia în schimbul ofițerilor armatei ucrainene, Serviciului de Securitate (SBU) și ai Poliției. Au trecut deja trei zile, iar cei de la Kiev refuză să schimbe ofițerii pe omul pe care l-au capturat. Eu am ostatici trei colonei SBU și trei subcolonei. În acest moment toate înțelegerile avute cu partea ucraineană sunt încălcate. Am așteptat trei zile, însă deja nu mai pot să aștept. Acum vor fi împușcați domnul Budic și domnul Bosiușenco. Peste o oră, dacă omul meu nu este liber, vor fi împușcați încă doi, apoi peste o oră și jumătate va urma altă pereche. Voi continua tot așa, până când nu vor fi uciși opt ofițeri. Dacă armata și statul ucrainean nu are nevoie de acești ofițeri, atunci eu cu atât mai puțin”, spune teroristul rus Bezler.

 

Înregistrarea video a fost încărcată pe Youtube cu 13 ore în urmă de utilizatorul cu numele ”Grigorii Leps.”

 

(Sursa: deschide.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments