Nenorocire într-o familie din Pașcani. O haită de maidanezi le-a măcelărit 50 de pui din gospodărie

0
583

Scandal vineri dimineaţă, în suburbia Lunca, din municipiul Paşcani. O familie de pe strada Dobrogeanu Gherea, a rămas fără 50 de pui, după ce o haită de câini maidanezi a intrat în gospodărie şi i-a omorât. Proprietara, Maria Căşuneanu, îi acuză pe vecini de pagubă suferită deoarece patrupedele se adăpostesc în curtea lor.

 

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 6.00. Soţul femeii a auzit zgomot şi a ieşit afară. A încremenit când a văzut cum câinii îi mănâncă toţi puii, povestește newspascani.ro.

 

Proprietarii au anunţat autorităţile, iar la faţa locului a venit un echipaj de la Poliţia Locală. Vecinii spun că nu au nici o vină deoarece animalele respective nu sunt ale lor.

 

Din cauza câinilor vagabonzi toţi locatarii din acesta zona au de suferit. Ei povestesc că sunt nevoiţi să însoţească mereu copiii când pleacă la şcoală, de frică să nu fie atacaţi.

 

La faţa locului au venit şi hingherii pentru a prinde câinii şi a-i duce la padoc. Au reuşit să prindă doar câţiva, restul fiind lăsaţi în libertate.

 

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments