Nebunia în formă pură. Un ieşean i-a tăiat gâtul soţiei pentru că femeia a refuzat să-i facă o friptură. Dementul este încarcerat şi-şi aşteaptă judecata

0
188

Femeia s-a ales cu jugulara secţionată şi a fost salvată în ultima clipă de medici. Soţul ei se afla în stare avansată de ebrietate în momentul comiterii faptei.

 

Un bărbat de 45 de ani din localitatea Vlădeni a fost trimis marţi, în judecată pentru tentativă de omor după ce a fost la un pas să îşi ucidă nevasta. Costel Ursu se află în prezent în stare de arest preventiv.

 

Potrivit procurorilor, fapta acestuia s-a petrecut pe 18 aprilie, atunci când Ursu era în stare avansată de ebrietate şi şi-a lovit nevasta cu un cuţit în zona gâtului.

 

“La data respectivă, inculpatul a cerut victimei să-i pregătescă o friptură şi cum aceasta nu a dat curs solicitării invocând starea de oboseală, inculpatul a lovit-o. Unul dintre cei nouă copiii minori ai soţilor Ursu a apelat 112, victima fiind transportată la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, citaţi de Adevărul.

 

Lăcrămioara Ursu a suferit mult după ce s-a ales cu vena jugulară secţionată, pentru vindecarea leziunii necesitând 16-18 zile de îngrijiri medicale.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBolivia anunţă moartea unui bărbat de 123 de ani
Articolul următorCel puţin 48 de ostatici, inclusiv diplomaţi, la consulatul Turciei din oraşul irakian Mosul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments