Un ieșean de 27 de ani a încercat să se sinucidă cu pastile pentru răceală

0
647

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Iaşi, a vrut să îşi pună capăt zilelor şi a înghiţit un pumn de pastile de paracetamol. Acesta a fost găsit inconştient de că­tre membrii familiei, care au apelat de urgenţă la numărul 112.
 

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Iaşi şi transportat în cel mai scurt timp în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiri­don“, scrie Ziarul de Iași.

 

„Pacientul a fost adus în stare gravă. Se afla în comă după o into­xi­caţie voluntară cu para­cetamol. Medicii de gardă i-au acordat îngrijirile de prim ajutor, a fost intubat şi este ventilat mecanic. El a fost internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Inten­sivă – Toxicologie a uni­tăţii sanitare“, a precizat, pentru Ziarul de Iași, conf. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU – SMURD.

 

Medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate a bărbatului, din cauza condiţiei grave în care se află.

 

 

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUrmărire ca în filme în zona Păcurari. Un tânăr de 19 ani fără permis de conducere a încercat să fugă de polițiști
Articolul următor900.000 de lei – suma furată de un agent fiscal din județul Vaslui. Banii proveneau din taxele și impozitele localnicilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments