Se întâmplă la Pașcani! Disperat că nu-i vin consilierii la ședință, viceprimarul i-a învoit telefonic pe aleșii locali de la șefii instituțiilor în care sunt angajați

0
73

Întâlnirea aleșilor locali de marți, de la Primăria Pașcani era cât pe ce să nu se mai țină. Este vorba  despre ședința de Consiliu Local care trebuia să înceapă de la orele 10.00, însă în sală se aflau doar unsprezece aleși locali.

 

Normal, ședința se putea desfășura, întrucât în sală se aflau zece din cei nouăsprezece aleși. Dar cum pe ordinea de zi se afla un proiect ce avea nevoie de votul a treisprezece aleși, au început să sune telefoanele.

 

La ora începerii ședinței din sală lipseau Gabriela Nedelcu, Paul Costan, Bogdan Alexa și Carmen Apostol toți de la PSD, Marius Pintilie, Diana Acsinte și Neculai Enea de la PNL, iar de la PDL lipsea Ioan Ioniță, cel care a demisionat. Văzând că nu au cvorum, viceprimarul Vasile Axinte l-a contactat telefonic pe Vasile Sandu, proprietarul ProInvest Group SRL pentru a-l învoi câteva minute pe consilierul Paul Costan, arată newspascani.com.

 

De asemenea, Gabriela Nedelcu, directorul Școlii Speciale, a fost și ea chemată de urgență la ședință, chiar dacă în acel moment se afla într-un eveniment organizat chiar de către instituția ce o reprezenta.  Cât privește ceilalți aleși locali nimeni nu a explicat care este motivul pentru care ei au lipsit.

 

Pus în fața acestei situații, primarul Dumitru Pantazi, cel care deține și șefia PSD,  a lăsat să se înțeleagă că nu este normală o asemenea atitudine. El a sunat la sediul PSD și a solicitat secretarei să contacteze consilierii cu două zile înainte de ședință pentru a fi informat cu privire la numele celor care vor lipsi.

 

Mai pragmatic a fost viceprimarul Vasile Axinte, care a susținut că toți cei care au ajuns consilieri ar trebui să își respecte angajamentele.      

 

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments