CM 2014, ziua 7. Australia – Olanda 2-3. Olanda, prima echipă cu şase puncte după două meciuri

0
56

 

 

Victorie cu mari emoţii a Olandei, scor 3-2, în faţa Australiei. Primele patru goluri s-au succedat cu o rapiditate incredibilă: Robben a deschis scorul în minutul 20, iar Cahill a reuşit să egaleze un minut mai târziu.
 

În partea secundă, Jedinak a transformat un penalty corect acordat pentru un henţ, în imp ce van Persie a readus egalarea (57). Iar Depay, nou-intrat în prelungirile primei reprize, a stabilit scorul final cu un şut în cross. Olanda nu a mai convins pe joc poziţional, însă a evoluat suficient de bine încât să câştige şi să devină prima echipă cu şase puncte de la acest Mondial. Australia a luptat excelent, dar a pierdut din cauza lipsei de experienţă şi e codaşa Grupei B, cu 0 puncte după două meciuri.

 

Olanda are opt goluri marcate la acest Mondial – 5 cu Spania şi 3 cu Australia – exact câte au marcat batavii la Mondialele din 2006 şi 2010. Cel mai important este, însă, că Olanda are 6 puncte după două meciuri şi are şanse mari să câştige grupa, evitând o potenţială confruntare cu Brazilia în optimile de finală.

 

 

 

 

(Sursa: prosport.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments