Ce se-ntâmplă Zuckerberg? Facebook a picat în aproape toată lumea

0
73

Reţeaua de socializare Facebook întâmpină probleme de funcţionare joi dimineaţa, începând cu ora 10:55, pentru mulţi dintre utilizatori fiind inaccesbilă. Cea mai mare reţea socială din lume are probleme cu afişarea newsfeed-ului, în timp ce conturile personale şi paginile de produs pot fi accesate, atât în România, cât şi la nivel internaţional.

 

Căderea nu este doar una locală, ci pe plan mondial, confirmă presa din mai multe regiuni, din Emiratele Arabe, până în Marea Britanie şi SUA. The Guardian notează că partea specială ține de faptul că este prima oară când Facebook este „căzut” peste tot în lume mai mult de câteva minute.

 

În plus, mai multe site-uri care verifica starea reţelei confirma că Facebook a picat. Potriviţi monitorizărilor, reţeaua de socializare a încetat să mai fie accesibilă în jurul orei 10:55, ora României.

 

Potrivit acestor site-uri de monitorizare, reţeaua este picata la nivel internaţional, raportări venind din toate colţurile lumii.

 

Momentan, cele mai multe raportări vin din zona Europei unde este plină zi. La fel s-a întâmplat și în România, unde abia în jurul ore 11.30, rețeaua a început să reintre în normal.

 

 

(Sursa: HotNews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments