Lucrări Magistrala 2 de termoficare, marţi 1 iulie (Proiect European – Primăria Municipiului Iaşi)

0
140

Primăria Municipiului Iaşi continuă lucrările pe Magistrala 2 de termoficare derulate în cadrul Proiectului European ce cuprinde printre altele înlocuirea a cca. 11 km de conducte de reţea primară.

 

Sub coordonarea reprezentanţilor Primăriei şi cu asistența specialiştilor Dalkia, societăţile executante continuă manevrele în ziua de marţi 1 iulie astfel:

 

– pe ramura Independenţei, în zona Străzii Maior Irimia Popescu spre Maternitatea „Elena Doamna”: conectarea definitivă a porţiunii de magistrala înlocuită la reţeaua existenţa – conducte cu Dn 700 şi 500 mm (precizăm că pe timpul derulării lucrărilor din ultimele săptămâni s-a folosit metoda provizoratelor, iar clienţii sistemului centralizat de termoficare au fost alimentaţi cu apă caldă fără probleme).

 

Pentru executarea acestor manevre, suntem nevoiţi să întrerupem alimentarea cu apă caldă a clienţilor din zona Independenţei – Lăpușneanu în ziua de marţi 1 iulie, între orele 07h00 – 19h00.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum arată tânăra care a mărturisit că s-a culcat cu peste 10 000 de bărbați. Câștigă și 1000 $ pe oră
Articolul următorSenatul UPA a acordat două titluri de Honoris Causa și unul de Profesor Emeritus
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments