FOTO! Ce se întâmplă cu Mihaela Tatu? S-a îngrăşat enorm! Acum fosta vedetă chiar este “de 3X femeie”!

0
285

Mihaela Tatu, stabilita de ani buni la Oradea, s-a dedicat unei cariere de speaker motivational, fiind specialista in dezvoltare personala. Fosta prezentatoare duce o viata linistita, e plina de energie, optimism, si nu pare deloc deranjata ca a luat proportii de a ajuns de nerecunoscut.

Asa arata Mihaela in urma cu cativa ani

 Mihaela Tatu (53 de ani) si-a neglijat imaginea, se pare, odata ce s-a retras complet din showbiz si televiziune, acolo unde realiza acum ani buni o emisiune de succes. Prezentatoarea tv a renuntat probabil sa mai urmeze diete echilibrate, iar kilogramele s-au acumulat, astfel ca s-a transformat aproape complet.

Fosta vedeta nu mai e la fel de supla, ea purtand haine foarte mari, largi, care sa o cuprinda si sa-i acopere colaceii de la burta, bratele si picioarele pufoase. Cu toate acestea, Mihaela nu pare complexata, ci din contra isi fascineaza oamenii prezenti la intrunirile la care participa, debordand de optimism si voie buna. De cand a ales cariera de speaker motivational, Mihaela e plecata cu saptamanile in turneu prin tara.

Mihaela (dreapta) la Bucuresti, la cursul de Citire Rapida

 Recent, ea a ajuns si la Bucuresti la un curs de Citire Rapida. Fosta vedeta tv venise tocmai de la Oradea pentru a discuta cu cei care au ales sa faca acest curs, dupa care s-a urcat din nou in tren si a plecat spre casa. Desi a petrecut ore in sir pe drum, Mihaela i-a surprins pe cei prezenti cu atitudinea ei, energia buna, optimismul, zambetul si sfaturile pe care le-a oferit.

Asa arata cum fosta vedeta tv

Mihaela s-a retras din televiziune cand a fost diagnosticata cu fibrom uterin. Ea a povestit, la un moment dat, despre teribila experienta pentru site-ul desprefibrom.ro. „Imi amintesc ca am fost la unul dintre controalele regulate la ginecolog, caci obiceiul meu este sa merg de 2 ori pe an. Atunci, eram in regula. In urmatoarele luni insa, a inceput sa-mi creasca burta, ma simteam foarte obosita si nu-mi era deloc usor sa prezint emisiunea in direct pentru ca ma simteam rau. La interval de 8 luni de la ultimul control, am fost din nou la ginecolog. Atunci am fost diagnosticata cu fibrom uterin. Am intrat oarecum in panica la aflarea diagnosticului pentru ca, trebuie sa recunosc, la acel moment nu stiam prea multe despre aceasta afectiune. Primul doctor de atunci mi-a recomandat sa imi scoata uterul, fibromul fiind cat o sarcina de 6 luni. Nu am fost de acord cu recomandarea lui, chiar daca ma aflam deja la menopauza. Am consultat alti 2 doctori, iar ultimul mi-a recomandat sa fac o operatie prin care sa-mi scoata fibromul, iar uterul sa ramana intact. Varianta aceasta mi s-a parut cea mai potrivita, asa ca am ales-o. (…) Asa ca dupa operatie, am hotarat sa iau o pauza si sa ma bucur de viata altfel. Am urmat un pelerinaj de 800 de km, parcurgand Peninsula Iberica de la Est La Vest, pe jos. Pelerinajul se numeste Camino de Santiago. M-am simtit extrem de linistita si impacata cu mine insami, privind natura, privind cerul senin si, la final, ajungand la ocean, unde pur si simplu m-am lasat cuprinsa de el. Am simtit efectiv ca am ajuns la capatul sinelui. A fost un moment sublim! Dupa aceasta experienta, am devenit mult mai relaxata!„, a marturisit Tatu despre experienta traita.

Wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments