Viorel Blăjuț, acasă la Maricel Popa! Întâlnire de taină în zorii zilei

0
661

@ Întâlnire matinală acasă la Maricel Popa cu Viorel Blăjuț pe post de musafir @ Imaginile surprinse în fața vilei președintelui Consiliului Județean dinamitează filiala PSD, în interiorul căreia se dau lupte aprinse pentru stabilirea candidaților pentru alegerile parlamentare

Miercuri dimineață, la prima oră, deputatul Viorel Blăjuț s-a aflat la vila din Copou a președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa.

Asta a anunțat un cititor al 7Est, care a trimis mesajul însoțit de câteva poze. Pe trotuarul din fața vilei lui Maricel Popa erau parcate limuzina Bentley (IS 01 PSI) a lui Viorel Blăjuț, mașinile familiei președintelui CJ, dar și autoturismul de serviciu al acestuia, o Skoda de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare IS 19 CJI.

“Ce caută Blăjuț acasă la Popa?!”

maricel-popa-viorel-blajutAceasta este întrebarea pe care o adresează cititorul și la care mulți caută un răspuns.

Imaginile au fost surpinse cu numai câteva minute înainte de ora 8.00. “Am trecut pe la 7.30 – 7.40 și am observat mașinile parcate, acum m-am întors special să fac aceste poze și să vi le trimit”, spune expeditorul mesajului. Pozele au fost realizate la ora 7.57.

După jumătate de oră, reporterii 7Est se aflau în fața vilei lui Popa, dar mașina lui Blăjuț nu mai era acolo și nici autoturismul Consiliului Județean.

Ce au discutat Popa și Blăjuț?

De câteva săptămâni, circulă informații care îl plasează pe Blăjuț când pe listele de candidați ale PNL când pe cele ale PSD.

În prezent, în filiala județeană a PSD se dau lupte aprige și se poartă negocieri cu privire la numele candidaților ce se vor regăsi în decembrie pe liste. Taberele s-au format în jurul lui Mihai Chirica șI în jurul tandemului Maricel Popa – Victorel Lupu. Este de notorietate faptul că Mihai Chirica nu agrează ideea susținerii candidaturii lui Blăjuț pe listele PSD. Astfel, singura ușă care rămâne deschisă pentru Viorel Blăjuț în PSD este Maricel Popa!

Blăjuț: “Nu am loc pe liste nicăieri. Eu sunt rebel și nu le convine”

Întrebat de întâlnirea pe care a avut-o cu șeful CJ, deputatul Viorel Blăjuț susține că aceasta nu a avut loc și că negocierile politice nu mai reprezintă o prioritate în planurile sale de viitor.

“Nu am fost acasă la nimeni. Nu aveam cum, din moment ce eu abia am venit de la București. Oricum nu mă mai interesează nici o listă, nici într-o parte nici în alta. Eu sunt mai rebel și mai greu de acceptat. Cred că am să mă retrag și am să mă întorc la ce făceam înainte”, a declarat Viorel Blăjuț.

Maricel Popa: “Îmi pare rău, nu pot vorbi”

După câteva apeluri telefonice la care nu a răspuns, Maricel Popa a trimis un simplu SMS: “Îmi pare rău, nu pot vorbi”. Tot printr-un SMS, i-am solicitat șefului administrației județene să dezvăluie motivul întâlnirii matinale pe care a avut-o cu Viorel Blăjuț.

Nici un răspuns până la închiderea ediției!

Tudor LEAHU

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments