O avocată a înnebunit sute de bărbați cu tatuajele sale! S-a dezbrăcat și le-a arătat la toți!

0
914

@ Pentru că în fața instanței este obligată să poarte robă, Andreea nu le poate arăta și judecătorilor tatuajele sale @ În schimb, admiratorilor de pe facebook le-a arătat cam tot ce se putea arăta fără să fie nevoie de atenționări speciale pentru cei sub 18 ani @ Trei dintre tatuaje sunt ușor de observat atunci când îmbracă ținute sexy

Numărul avocatelor care își expun nudul pe facebook.com crește alarmant. Ar putea reprezenta o problemă reală doar dacă acestea merg prea des în vizită la clienții pe care i-ar putea avea în spatele gratiilor. În rest, bărbații care ajung să le ceară sfaturi în materie de divorțuri de la acest gen de avocate ar putea decide pe loc să rupă legăturile conjugale, după prima întâlnire cu ele. În galeria avocatelor cărora le place să iasă în evidență prin astfel de fotografii provocatoare, desprinse parcă de pe site-urile destinate adulților, se află și Andreea Girigan.

Apare în ținute îndrăznețe

Nonconformistă, fără obligații, dezinvoltă și plină de viață, Andreea Girigan este una dintre prezențele permanente în cluburile de fițe din Iași. De fiecare dată, aceasta este înconjurată de fete frumoase, aranjate ca atrițele de la Hollywood. Apare mereu în ținute îndrăznețe, pusă pe distracții care se termină dimineața. În unele dintre fotografiile postate pe pagina sa de socializare,  Andreea a ținut să-și scoată în evidență, nu doar calitățile fizice, ci și tatuajele. Are trei tatuaje „destinate” opiniei publice și cine știe câte în zone mai puțin vizibile ale corpului. Cel mai vizibil dintre tatuaje, este cel de pe spate. Atunci când poartă o rochie cu spatele gol ies în evidență niște păsărele călătoare. Pe abdomen, are un tatuaj care poate fi observat cu ușurință doar atunci poartă tricouri mai scurte. Pentru fanii înfocați, și-a mai pictat un tatuaj discret pe picior.

Iese în față în cluburi

Andreea Girigan are o experiență de aproximativ zece ani în avocatură și lucrează alături de Doina Stupariu. Chiar dacă în profesie nu a ieșit în față prin dosare răsunătoare, în cluburi iese în față cu siguranță. Potrivit profilului de facebook este singură, iar potrivit fotografiilor postate pare și disponibilă. Colegii au doar cuvinte de lăudă la adresa ei și orice petrecere la care participă se transformă într-un eveniment de ținut minte. De asemenea, tot din postările pe pe facebook reiese că a plecat zilele acestea într-o scurtă vacanță în Italia, alături de încă două prietene, tot avocate. În Baroul Iași, sunt peste 500 de avocate, iar multe dintre ele le-au arătat clienților, pe site-urile de socializare, și ce ascund sub robă. Deși pare exagerat, acestea n-au ezitat să-și promoveze pozele de la mare, în care apar în costum de baie.

Bianca Cristea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments