„Avem ce învăța din lecția americană”

0
110

Americanii au ales …au ales o persoană care niciodată nu a pretins  a fi altcineva sau altceva decât ceea ce este și cu bune și cu rele, au ales un om în carne și oase nu o imagine “political correct”. Rar mi-a fost dat să văd o persoană mai plină de falsitate ca doamna Clinton. În campania doamnei Clinton, miliardarul George Soros a investit peste 30 milioane de dolari direct și peste 100 milioane de dolari în mod indirect. Eșecul doamnei Clinton reprezintă o premieră istorică, primul stop serios împotriva capitalului corporatist global, capital  care și-a bazat întotdeauna prosperitatea pe influențarea deciziei politice. Americanii când au prosperat, au făcut-o în baza a două principii: respectarea drepturilor cetățenești și piața liberă

(fără intervenția deciziei politice). Criza financiară din 2008 a fost provocată de societățile financiare de pe Wall Street, iar administrația democrată a salvat aceste societăți cu banii contribuabilului american, nepăsându-i de dramele sociale care au urmat. Iată că  astăzi contribuabilul american le-a platit factura democraților cu vârf și îndesat.

Noi , românii avem ce învăța din lecția americană. Trebuie să susținem capitalul românesc din toate puterile, să nu favorizam capitalul corporatist străin prin permiterea promovarii intereselor lui Soros în politica din România  de către reprezentanții  USR și tehnocrați. Durata medie de viață a unei firme mici sau mijlocii de tip SRL din România  este de 9 ani 9 luni si 22 de zile, principalele cause negative fiind taxele împovărătoare și concurența neloială. Imediat ce voi ajunge în Senatul Romaniei, voi propune o inițiativa legislativă în procedură de urgență, care să ducă la reducerea cu 25 % a taxelor pentru firmele mici și mijlocii care au avut activitate continuă de peste 10 ani….așa să îmi ajute Dumnezeu!

 

Vasile Șalaru – candidat ALDE pentru Senatul României

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments