Declaratia incredibila a antrenorului despre cel mai bun jucator: „Cred ca ar trebui sa plece la un club mai mare!” PSG si Bayern vor sa-l transfere

0
74

Romelu Lukaku o poate parasi in iarna pe Everton.

Special: Vrem la Mondial! Vineri, de la 20:30, TOT ce se intampla inainte, in timpul si dupa Romania – Polonia!

Sambata, 20:00 KOnstelatia Campionilor! Spetcu si Amansio vor sa fie campioni pentru Romania!

Atacantul belgian al celor de la Everton, Romelu Lukaku, are un nou sezon fantastic la echipa din Liverpool. A inscris 7 goluri in 11 etape pana acum, aproape jumatate din cat a marcat echipa sa! Iar reusitele sale au venit dupa ce Lukaku a facut cerere de transfer in vara acestui an!

Faptul ca Lukaku va pleca de la Everton devine o certitudine dupa ce chiar managerul echipei, Ronaldo Koeman, a spus intr-un interviu ca acest lucru trebuie sa se intample pentru ca Lukaku sa-si atinga potentialul!

„Potentialul sau este urias si mai mare decat Everton ca ultima detinatie. Daca Romelu vrea sa joace la Everton pana la finalul carierei, va stii ca a pierdut ceva. Ii ofer incredere si a recunoscut si el ca este un lucru bun pentru dezvoltarea sa ramanerea pentru inca un an la Everton. Ce se va intampla la finalul sezonului, nimeni nu stie” a declarat Koeman intr-un interviu pentru ziarul belgian HLN.

Lukaku, 23 de ani, a fost cumparat pentru o suma record in istoria clubului, 28 de milioane de lire, in iulie 2014. El fusese imprumutat de catre Chelsea la Everton in 2013. Dupa ce a marcat 50 de goluri in 114 meciuri in Premier League pentru Everton, Lukaku a ajuns pe lista unor cluburi ca PSG, Bayern, Chelsea sau Manchester United.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments