Alina Pușcaș s-a întors la muncă. Oboseala și-a pus amprenta pe chipul ei

0
80

Alina Pușcaș s-a întors la muncă, la nici o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare la volanul mașinii personale, în drum spre filmări. Oboseala și-a pus amprenta pe chipul ei.

Alina Pușcaș s-a întors la muncă mai repede decât ar fi trebuit, mai ales că a trecut prea puțin timp de când a născut. La sfârșitul lunii octombrie, vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă. Din imagine se vede clar că în ultima perioadă prezentatoarea tv a cam pierdut nopțile, din cauza micuței Melissa.

Alina Pușcaș s-a întors la muncă. Oboseala și-a pus amprenta pe chipul ei

Alina Pușcaș s-a întors la muncă, după aproape 2 săptămâni de când a născut

„Chiar dacă oboseala se citește de la o poștă pe fața mea, m-am hotărât să revin cât de repede la muncă. Asadar…sunt în drum spre muncă, bând cafeluța …la volan (nu informați poliția rutieră , nu sunt un pericol)”, a scris Alina Pușcaș pe contul de socializare. Alina Pușcaș a născut pe 27 octombrie, la ora 8, la o clinica privată o fetiţă de 2, 800 g şi 49 cm. Fetița se numește Melissa Antonia Stoenescu, iar numele i-a fost ales de cei doi părinți azi noapte, dintr-o lista de 20 de ultime variante. „Meli în greaca înseamnă miere. Așadar, deși e Scorpion, cea mică va fi dulce că mierea”, spune fericită mămica.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments