Robert de Niro, după victoria lui Donald Trump: “Nu mai pot să-i dau un pumn în față, acum e președinte”

0
63

Robert de Niro a afirmat că este dezamăgit de victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din SUA. Actorul, care l-a criticat aspru pe miliardar într-o înregistrare realizată în timpul campaniei electorale care a devenit rivală, a afirmat că trebuie să îi respecte funcţia republicanului, din cauza căreia nu îl mai poate lovi cu ”un pumn în faţă, relatează The Guardian.


Donald Trump este noul președinte al SUA. Hillary: „Îmi pare rău. Nu acesta este rezultatul pe care ni l-am dorit”


În timpul campaniei electorale, actorul a spus că i-ar plăcea să îl lovească cu un pumn în faţă pe Donald Trump într-o înregistrare video produsă de Anonymous Content. În acel clip, Robert de Niro afirma că Donald Trump este ”strident de prost”, ”un derbedeu”, ”o ruşine pentru ţară”, ”un dezastru al naţiunii” şi ”un artist de rahat”.

După victoria supriză a miliardarului Robert de Niro a afirmat că nu mai poate să-l lovească acum, deoarece trebuie să respecte funcția de președinte.

”Nu pot să îl mai lovesc acum, pentru că este preşedinte. Trebuie să respect acea funcţie… Rămâne să văd ce va face şi cum va acţiona în privinţa anumitor lucruri. După cum vedem acum în multe oraşe, sunt multe persoane foarte supărate care protestează”, a spus Robert De Niro.
Actorul a glumit că ar putea fi nevoit să profite de cetăţenia lui italiană. ”Probabil va trebui să mă mut acolo”, a mai spus el.

Citește și: Donald Trump, tranziția spre Casa Albă. Cum ar putea să arate administrația Trump


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments