Decizie fără precedent în showbizul concertistic. La festivalul We are the Alternative persoanele cu handicap au intrare liberă

0
67

Decizie fără precedent în showbizul concertistic! Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor vor avea intrare liberă la Festivalul ”We are the Alternative”. Urma, Grimus și Luna Amară vor urca pe scenă pe 19 noiembrie, Arenele Romane.

We-are-the-AlternativeO astfel de campanie, pusă la cale de organizatorii concertului, este vorba de Promusic și Radio Guerrilla-, ar trebui să devină una normală pentru toți organizatorii de evenimente concertistice din țara noastă. În vara anului curent, o altă campanie extraordinară, propusă de organizatorii unui eveniment concertistic din România a  avut ecou mondial. Este vorba de Blood Network, prin care cei care au donat sânge anul acesta, au primit bilete la Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri muzical din Europa.

Ediția din acest an a ”We are the Alternative” propune o întâlnire cu cele mai importante trupe de muzică alternativă din România. Grimus și-au câștigat popularitatea cântând la festivaluri consacrate din Marea Britanie, Serbia,  Italia ori Austria, iar Luna Amară au deschis concertele unor mari formații precum Deftones, HIM, Rammstein, Iggy Pop sau Amorphis. La We are the Alternative vor mai cânta și Aeon Blank și Runna.

CITEȘTE ȘI:  Lista completă: Marile concerte ale sfârșitului de an!

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments