Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion. „Suntem ca și căsătoriți”

0
165

Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion, la mai bine de un an de când sunt împreună. Cei doi se înțeleg de minune și nu ezită să își declare iubirea chiar și public.

Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion, deși nu au stabilit încă data. Cei doi se simt bine împreună și se comportă ca fiind doi oameni căsătoriți. Locuiesc împreună și se iubesc mai mult ca niciodată. Cu toate astea, nicunul dintre ei nu vrea să grăbească lucrurile.

Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion

Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan, după ce acesta a divorțat de soția lui

Cântăreața a mărturisit, la „Răi da’ Buni”, că nu are planuri de nuntă, dar că ea și matinalul sunt foarte bine împreună.  „Nu, încă nu. În orice cuplu mai vorbești din când în când, dar încă nu ne-am propus, nu avem ceva programat. Lăsăm să vină totul natural, nu vrem să forțăm absolut nimic. Suntem bine, suntem ca și căsătoriți”, a declarat Lidia.

Lidia Buble a trecut prin momente de panică în urmă cu doar câteva zile. Atunci a avut loc unul dintre cele mai grave accidente rutiere, pe A2.  „Cu puțin timp înaintea accidentului de pe A2 am trecut pe acolo împreună cu echipa mea, venind, cam grabiti, de la Brăila spre casă. Șoferul nostru a pierdut pentru moment controlul volanului doar pentru că zona de lucrari nu e semnalizată ca la cartă fără să mai punem la calcul ceața densă ce se intindea pe Autostrada Soarelui. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruti și să-i ajute pe cei în suferință! Viteza ucide! Corupția ucide!”, a scris Lidia Buble pe Facebook.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments