Alegeri SUA 2016. Ce au declarat Hillary Clinton şi Donald Trump după ce au votat FOTO VIDEO

0
56

 

Democrata Hillary Clinton a votat la ora locală 8.00 (15.00 ora României) într-o secţie de vot din localitatea New Castle din statul New York. Reşedinţa Clinton este situată în cartierul Chappaque din localitatea New Castle. Fosta primă doamnă a fost însoţită la urne de soţul ei, Bill Clinton.

 

Hillary Clinton a declarat în faţa jurnaliştilor că este emoţionată şi pregătită să-şi asume responsabilitatea mandatului prezidenţial.

 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=OphgaogSdfc&w=650&h=450]

”Atât de mulţi oameni îşi pun speranţele în rezultatele acestor alegeri, ce înseamnă pentru ţara noastră. Voi face tot ce pot mai bine, dacă sunt destul de norocoasă pentru a câştiga astăzi”, a precizat prezidenţiabila democrată.

 

De asemenea, un voluntar de la secţia de vot a glumit că multe persoane au rămas în apropierea clădirii, chiar şi după ce au votat.

 

Sute de persoane au venit în faţa secţiei de vot din localitatea New Castle pentru a-i întâmpina pe Hillary şi Bill Clinton.

 

Republicanul Donald Trump a votat la ora locală 11.00 (18.00 ora României) împreună cu soţia sa, Melanie, la o şcoală publică din Manhattan, New York. Miliardarul a votat pentru a doua oară în viaţa lui şi a fost întâmpinat atât de protestatari, cât şi de susţinători, transmite CNN.

 

 Agenţii serviciilor secrete au închis complet circulaţia în zona secţiei de vot, unde a trebuit să voteze Donald Trump.

 

”O decizie grea”, a susţinut prezidenţiabilul, după ce a fost întrebat cu cine a votat.

 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=-ZeExoIv6c8&w=650&h=450]

Miliardarul republican a declarat că ziua alegerilor se desfăşoară fără probleme până în acest moment şi chiar a luat o brioşă de la un copil din secţia de vot.

 

Un voluntar de la secţia de vot a încercat să-l ajute pe prezidenţiabilul republican să completeze buletinul, însă acesta a refuzat. Întrebat cu cine a votat, republicanul a răspuns în glumă: „A fost o decizie grea!”.

 

 Chestionat în legătură ce date are echipa sa despre statele unde votul se anunţă unul strâns, Tump a spus: „Foarte bune! Totul este foarte bine, în general”.

 

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments