După o lungă perioadă de tăcere, Pavel Stratan face un anunț- șoc! Totul se va întâmpla mâine, de ziua lui

0
116

Mâine, Pavel Stratan împlinește 46 de ani, și cum o petrecere l-ar fi costat prea mult, organizează o cântare ce poate fi vizualizată online la care primește sugestii și acceptă să dea dedicații.

0-209748-stratanpavel.jpgArtistul și trupa sa vor intra în direct cu susținătorii săi, pe pagina sa de Facebook (începând cu ora 20.30). Așa a făcut și fiica sa, Cleopatra, care și-a serbat ziua de naștere pe 6 octombrie, tot prin intermediul paginii de socializare, cu speranța că dezvoltă noul mod de comunicare.

Artistul care încă trăiește bine de pe urma succeselor lansare în urmă cu aproape 15 ani,  s-a născut ” de ziua sa”, pe 11 noiembrie 1970, în Nișcani, Raionul Călărași, Republica Moldova și a ajuns ca, în 2004 să fie cel mai bine vândut artist de pe piața muzicală românească, datorită albumelor ”Amintiri din Copilărie” vol.1 și 2.

Cântarea propusă pe Facebook de Pavel Stratan va fi urmată de două concerte la Palatul Național din Chișinău (24-25 noiembrie), oraș unde folkistul și familia sa s-au întors după ani petrecuți la București. Concertele sunt cele mai importante din ultima perioadă în programul artistului (majoritatea aparițiilor au fost la aniversări și nunți).

Pavel Stratan spera la un nou succes în București, pe 30 noiembrie, însă spectacolul a fost șters de pe lista evenimentelor care sunt programate la Sala Palatului.

pavel-stratan

 

CITEȘTE ȘI:

Pavel Stratan e profu’ de fitness. Solistul basarabean face orice pentru ca familia sa să trăiască bine


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments