Mihai Constantinescu, la Te cunosc de undeva. Cântă alături de Florin Ristei

0
173

Mihai Constantinescu, la Te cunosc de undeva. Cântărețul vine sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva, să cânte împreună cu Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute compoziții ale sale.

“M-am bucurat foarte tare când am primit invitatia sa vin la Te cunosc de undeva!, pentru că emisiunea este superbă. Dar și foarte grea. Este incredibil ce transformări reușesc concurentii să facă aici. Maria mi se pare fenomenală. Și Pepe este grozav”, spune interpretul și compozitorul Mihai Constantinescu.

Artistul mărturisește că s-a simțit minunat pe scena, alături de Ristei si band-ul lui. “Trupa este extraordinară. M-am simțit minunat pe scenă alături de ei și mi-ar plăcea foarte mult să colaborăm pe viitor”, spune Mihai Constantinescu, la “Te cunosc de undeva!”.

Foto: Gabriela Arsenie

Scurtă biografie Mihai Constantinescu

Unul dintre cei mai iubiți soliști din perioada când televizorul alb-negru și benzile de magnetofon erau la mare căutare, Mihai Constantinescu a împlinit anul acesta 70 de ani.

Compozitor și interpret, înainte să se dedice șlagărelor, puțină lume știe că artistul a fost unul din pionierii beat-ului și rock-ului românesc. Mihai Constantinescu a cântat cu Modern Group, alături de Petre Magdin, Marcel Dragomir și Marius Țeicu, dar și în legendara trupă Mondial, unde a intrat în 1964. Cea mai cunoscută melodie a sa rămâne ”O lume minunată”, care s-a născut în 1979.

Absolvent al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport (Bucureşti, 1973), autorul şlagărelor ”Sus în deal”, ”Maria Mirabela” ori îndemnul muzical ”Iubiți și câinii vagabonzi”   are o relație de aproape 20 de ani cu Simona Secrier (45 ani), fosta solistă în duo-ul Etno.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments