VIDEO//FOTO. Mii de pășcăneni prezenți la prima seară a sărbătorii orașului. Oamenii au cântat cu Aurel Tămaș, Antonia și Pepe

0
79

 

 

Pășcănenii au cântat cu Aurel Tămaș, Antonia și Pepe. Mii de oameni prezenți la prima seara a sărbătorii orașului ce se desfășoară la baza sportivă din Municipiu. Distracția continuă și astăzi la Bibliotecă, Casa de Cultură si Stadion, loc unde vor urca pe scena Puya, Proconsul, Matilda Pascal Cojocărița, Mihai Ciobanu, Grupul Jitaru și formația rock Alternative, relatează News Pascani.
 

Showul s-a incheiat la miezul nopții, iar Pepe, cel care a urcat ultimul pe scenă a antrenat pe cei prezenți cu piesele lui latino la dans și cântec. Cântărețul a transmis pășcănenilor că deja i-au intrat la inimă și speră să se întoarcă cât de curând la Pașcani. Deși a avut program de 45 de minute, el a cântat mai bine de o oră.

 

 

PEPE ZMP

 

Și Antonia a fost așteptată de către miile de oameni prezenti la spectacol. A întârziat, spune ea, că a fost oprită în trafic de polițiștii rutieri. După ce a cântat piesele consacrate ale ei, a avut și un program de dans.

 

ANTONIA ZMP

 

Aurel Tămaș a cântat mai bine de două ore. El a salutat pășcănenii și a spus că pe lângă femeile frumoase de aici, a avut perdele la ferestrele casei lui, de la fabrica din Pașcani. I-a placut la Pașcani, publicul a fost vesel și e bucuros că i-au cântat piesele.

Deschiderea spectacolului a fost facută de Mihaela Nechita, Adriana Apostol, Cristi Iordăchioaia.

 

PASCANI ZMP

 

La baza sportivă, loc unde se desfășoară cea de-a VI a ediție a Zilelor Municipiului Pașcani, sunt amenajate locuri de joacă pentru copii și parcul de distracții, terase de unde se pot cumpăra mici, grătare, bere și răcoritoare. Mai mult, pe strada Stadion, în zona ștrandului, sunt amplasate tonete care oferă spre vânzare de la bijuterii, poșete, accesorii, blănuri.

 


 


 

 

 

(Sursa: newspascani.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Poliţişti executaţi în stradă, în amiaza mare
Articolul următorClipe de coşmar pentru Adrian Enache! Fiica lui a fost victimă unei tentative de omor. A fost înjunghiată de mai multe ori
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments