Condamnat după violuri sub ameninţarea sabiei

0
92

 

După un proces maraton început anul trecut, Marcel P., în vârstă de 41 de ani, din Botoşani, acuzat că a violat şi terorizat şase tinere, dintre care trei minore, a fost condamnat ieri la 10 ani şi opt luni de închisoare în regim de detenţie.

Găsit vinovat la toate capetele de acuzare, bărbatul a fost obligat de instanţă şi la plata a 40.000 de lei daune morale faţă de trei dintre victimele sale. Sentinţa nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, agresiunile ar fi avut loc în perioada iulie 2012-februarie 2013, când victimele au fost violate pe rând. Individul, spun anchetatorii, îşi alegea victimele din baruri şi cluburi. Le păcălea că s-a îndrăgostit de ele şi că vrea să se căsătorească, iar după ce le propunea întâlniri, le conducea în apartamentul său de pe Strada Vârnav, unde le viola. Cele care nu cedau, erau ţinute într-o cameră, sub cheie, ameninţate cu bătaia sau cu o sabie tip ninja, o sabie artizanală, o toporişcă, un ciocan tip „teslă” şi un box, obiecte care au fost confiscate de instanţă.

Individul are la activ mai multe condamnări, pentru furt şi tâlhărie, dar de fiecare dată a reuşit să obţină eliberarea condiţionată înainte de termen.

Sursa: monitorulbt

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments