Cum arată sora Mariei Constantin. Seamănă ca două picături de apă | FOTO

0
174

Maria Constantin s-a remarcat în showbiz ca una dintre cele mai frumoase cântrețe de muzică populară. Soția lui Marcel Toader a devenit și mai cunoscută la brațul acestuia, dar frumusețea ei a propulsat-o oricum foarte repede pe micul ecran. Iar frumusețea pare trăsătură de familie, iar cei care nu știau până acum cum arată sora Mariei Constantin au rămas înmărmuriți.

Sora Mariei Constantin a însoțit-o recent pe aceasta la o emisiune TV, unde s-au fotografiat împreună, stârnind reacții din partea amicilor virtuali. Cele două seamănă leit. Blonde, frumoase și aranjate, cele două surori au frânt inimi pe rețelele de socializare cu imaginile de mai jos.

sora mariei constantinMaria Constantin este la al doilea mariaj

Cântăreața Maria Constantin este căsătorită cu omul de afaceri marcel Toader. Maria Constantin a mai fost căsătorită şi are un băiat în vârstă de 7 ani, care locuieşte cu tatăl lui, în judeţul Gorj. Cântăreaţa a decis să-l lase pe copil la primul ei soţ deoarce acesta, spune ea, cel mic s-a acomodat cu viaţa la ţară şi i-ar fi foarte greu la oraş.

Maria Constantin este una dintre cele mai senzuale prezențe de pe scena artistică din România. Interpretă de muzică populară, ea a încercat să demonstreze că poate aborda și alte genuri muzicale, participând la show-ul de talente „Vocea României”, de la PRO TV. S-a căsătorit cu Marcel Toader după ce acesta a divorțat de prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments