Fetița Andreei Marin a crescut. Cum arată Violeta acum

0
355

Fetița Andreei Marin a crescut, iar mama ei este mai mândră ca niciodată de ea. Vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine în care Violeta apare în fața șemineului.

Fetița Andreei Marin s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Prezentatoarea tv și-a surprins prietenii virtuasli cu o fotografie ce a stârnit admirația tuturor.

Fetița Andreei Marin a crescut. Cum arată Violeta acum

Fetița Andreei Marin a cucerit internetul

„Nimic mai important decât ea… omulețul care-mi ține mereu inima pe jar:). Iubire fără limite…”, a fost mesajul Andreei Marin.Violeta are 9 ani și este fetița vedetei tv cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk, iar anunțul a fost făcut recent, chiar de vedetă, pe pagina ei de Facebook. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au căsătorit departe de ochii curioşilor şi departe de ţară, în timp ce se aflau în vacanţă. Nunta ar fi avut loc pe 22 decembrie 2013, exact in ziua in care mireasa a implinit 39 de ani. Informaţia despre mariajul celor doi a fost dezvăluită chiar de proaspătul mire, mai tânăr cu 11 ani, pe contul său de pe un site de socializare. Cei doi s-au cunoscut la inceputul anului 2013, cel mai probabil, in Turcia, unde Andreea Marin mergea pentru a promova o clinica celebra, în care Tuncay lucra ca fizioterapeut. Mai târziu, când Marin a început să acuze probleme la nivelul coloanei vertebrale, medicii i-au recomandat o serie de sedinte cu un fizioterapeut si gimnastica medicala. Întâlnirile celor doi au fost tot mai dese, iar la scurt timp s-a mutat în România, unde s-a și angajat.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments