FOTO EXCLUSIV | Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodată! Uite-o în costum de baie pe nisipul fierbinte din Mamaia! Se pregăteşte diva pentru "O iubire de-o vară"?

0
1251

 

Ilinca Vandici a făcut ravagii, în acest weekend, pe litoralul românesc. Frumoasă prezentatoare tv şi-a expus formele la soare, pe plajă din Mamaia.

Însă paparazzi WOWbiz.ro au fost pe fază şi au surprins-o pe frumoasa vedetă de televiziune care va debuta, în curând, la Kanal D, cu cel mai tare late night show matrimonial estival pe care îl va prezenta alături de Liviu Varciu.

Ilinca a făcut plajă în compania unei prieteneSi cum pe sticlă nu vrea să apară pe „sticlă” dacă nu e bronzată, mai ales ca emisiunea care începe pe 28 iulie se va desfăşura la o piscină de fâţe din Capitală, Ilinca s-a lăsat mângâiata, un pic de razele soarelui.

A savurat un cocktail racoros…

Pentru că da, numai razele soarelui au „avut dreptul” să o mângâie pe Vandici şi, poate, fără voia ei, şi privirile unor domni pofticioşi. Diva a ales să meargă la plajă însoţită doar de o prietenă cu care a vorbit nonstop. Şi când n-a stat la taclale, a trimis sms-uri şi şi-au arătat una alteia fotografiile din aparat.

Iar când s-a ridicat în picioare, bărbaţii de pe plajă au… rămas fără graiCand s-a plictisit de stat pe şezlong şi savurat cocktail-uri răcoroase, Ilinca s luat-o la pas prin nisipul fierbinte, spre deliciul masculilor ieşiţi la plajă care nu se abţineau să o privească nici dacă se aflau cu partenerele lângă ei. Că, deh, ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place!

Sursa: wowbiz

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments