EXCLUSIV/ Thalida s-a transformat într-o studentă extrem de sexy!

0
245

Considerată unul dintre cele mai bune produse ale noii generații, cu multe trofee la activ, de pe vremea în care era o elevă eminentă, Thalida s-a transformat acum într-o studentă extrem de sexy, de nota 10.

A terminat atât școala, cât și liceul, cu zece pe linie. A fost însă, în paralel, nu doar o elevă exterm de bună la carte, ci și o tânără speranță a muzicii românești. Cu multe premii la activ, atât în țară, precum și la festivaluri internaționale, a crescut frumos, iar în prezent Thalida s-a transformat într-o studentă foarte sexy.

Thalida s-a transformat 1

Focșăneanca a dat lovitura cu single-ul ”Ultimul rol”, lansat vara trecută. Iar acum a devenit o adevărată rivală pentru mult mai experimentatele artiste, deja consacrate în show-bizz-ul autohton. Asta pentru că Thalida Trofin le face concurență în ceea ce privește solicitările la concerte și la diverse evenimente. Ea se descurcă la fel de bine pe scenăî, ca și cântăreață, dar și ca maestru de ceremonii.

A fost eleva lui Cornel Fugaru

Tânăra s-a pregătit o perioadă cu maestrul Cornel Fugaru. Considerând că ”un artist complex trebuie să aibă şi studii de actorie”, ea a urmat și cursuri în acest domeniu. Iar acum are în față un viitor promițător. Thalida merge însă în paralel atât cu muzica, dar și cu școala, unde în continuare are rezultate foarte bune.

 

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments