Laura Cosoi a dat detalii incredibile din căsnicia ei. Cum a fost cerută în căsătorie

0
210

 Laura Cosoi a dat detalii incredibile din căsnicia ei cu Cosmin. Cei doi s-au căsătorit pe 8 august 2015, iar la mai bine de un an de atunci, vedeta face dezvăluiri emoționante despre cele mai importante momente din viața ei.

Laura Cosoi a dat detalii incredibile din căsnicia ei cu Cosmin Curticăpean, bărbatul care o face fericită zi de zi și despre care spune că își cunoaște soția mai bine decât oricine.  „În primul rând el este un bărbat inteligent şi mă simte foarte bine. Este foarte ancorat în trăirile mele. Noi petrecem foarte mult timp împreună şi ajungem să discutăm aproape orice lucru tocmai pentru că îi pot spune şi lucrurile pe care altora nu le-aş spune. Ştiu că dacă aş fi în impas, el ar ştii să ne scoată de acoloa spus Laura Cosoi la Antena Star, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“.

Laura Cosoi a dat detalii incredibile din căsnicia ei. Cum a fost cerută în căsătorie

 

Laura Cosoi a dat detalii incredibile din căsnicia ei cu Cosmin, dar și despre cum a fost cerută în căsătorie

„Cosmin mă ştie foarte bine şi mi-am dorit să facem iniţial o nuntă mică, dar apoi am decis altceva. M-a cerut o la o biserica în Iaşi unde eram împreună cu sora mea şi cumnatul meu. Eram cu ochii închişi şi mă rugam. Deodată am auzit melodia noastră. Când am deschis ochii, Cosmin era lângă mine împreună cu familiile noastre. Avea şi inelul cu el. Cosmin a organizat totul în chiar ziua aia tocmai ca să nu se afle şi să facă o surpriză. În dimineaţa aia şi-a sunat părinţii să vină de la Târgul Mureş“ a declarat Laura Cosoi, despre momentul în care a fost cerută în căsătorie.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments