Sweet Kiss, reunire istorică la 16 ani de la desființare! ”Alin, Alin, ești un băiat fin” se va auzi din nou

0
474

 Sweet Kiss, reunire istorică! Vă mai amintiți de ”Alin, Alin” și ”Floare albă, floare neagră” ori ”Plouă iar”, hiturile anilor 2000 ? Formația s-a reunit după 16 ani pentru un concert care va avea loc în acestă seară, în orașul unde a luat ființă formația, la  Galați.

sweet kiss

Nicoleta Aneni, Vasiloi Laurențiu și Irina Pavlenco  sunt împreună pentru principala sărbătoare a orașului de unde sunt originari, ”Serbările Galațiului”, petrecere publică în cadrul căreia au cântat și alte nume ce s-au născut în orașul de pe malul Dunării, amintim: Lora, Shift, Giulia Anghelescu și Andreea Antonescu.

Sweet Kiss, reunire istorică

irina-pavlencoAni la rând nu s-a mai știut nimic despre membrii grupului, în special de frumoasa Irina Pavlenco, care a ales să se exileze pe fondul deprimării în care a intrat după ce au apărut în media imagini cu ea demne de site-uri xxx.

Ei bine, după opt ani în care nu s-a știut nimic de ea, Irina, în vârstă de 39 de ani, reapare pe scenă. Anul trecut blondina, bună prietenă cu Lora, a recunoscut că și-a abandonat cariera după ce acele fotografii, pe care le-a făcut la inițiativa unui amic, i-au distrus munca. Sweet Kiss s-a destrămat în 2004.

Nu este singura reunire istorică, ci t-Short, formația căpătâi a muzicii de după ’89, a susținut un concert surprinză la o celebrare, în urmă cu doi ani.

 

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments