Antonia a pozat sexy înainte să nască. „Ce frumoasă ești”

0
936

Antonia a pozat sexy înainte să nască. Mai exact, artista și-a făcut un selfie stând în pat. Îmbrăcată cu un maieu alb, vedeta a renunțat la sutien și și-a arătat bustul generos, în toată splendoarea.

Antonia a pozat sexy înainte să nască, iar fanii au sărit imediat cu like-urile și comentariile. „Sunteți pregătiți de o nouă săptămână?  Cum ați petrecut mini vacanța?, a scris Antonia.

Antonia a pozat sexy înainte să nască.

Antonia a pozat sexy, iar fanii au fost cuceriți definitiv

„Ce frumoasă ești! O mămică sexy! Când naști, cât mai ai? Ești cea mai frumoasă”, „Se vede sfârcul”, „Unde e sutienul?”, i-au răspuns imediat admiratorii. Antonia și Alex Velea se pregătesc să devină din nou părinți. Cei doi mai au împreună un băiețel pe nume Dominic. Artista mai are o fetiță, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Artistul a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că au ales deja numele celui de-al doilea bebeluș al lor. Nu l-a făcu, însă, public, menționând că este doar un numme mic, dar foarte tare. „Mai sunt două luni până când Antonia va naşte. Suntem nerăbdători! Dominic a fost un copil cuminte, sperăm ca şi următorul să fie. Antonia nu a avut pofte, dar burta a fost puţin mai mare decât prima dată”, a declarat Alex Velea. „Numele copilului este intim, nu vrem să îl spunem, îl ştiu doar câteva persoane şi nu vrem să îl facem public. E un nume mic, nu e foarte mare. E un nume tare”, a menționat artistul.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments