Nikita a câștigat la Loto. Femeia cu suflet de bărbat a dat lovitura în Spania

0
263

Nikita a câștigat la Loto. Mihaela Ispas a făcut anunțul pe contul de socializare, fără a dezvălui însă care este suma pe care a câștigat-o. Fanii au felicitat-o imediat.

Nikita a câștigat la Loto, iar în scurt timp va merge să își ridice banii.  Fosta ”femeia cu suflet de bărbat” este în culmea fericirii și a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali. „Am caștigat la Loteria Once…..Și astept ziua de mâine să încasez BANIIIIII!!!!!!”, a fost mesajul acesteia.

Nikita a câștigat la Loto. Femeia cu suflet de bărbat a dat lovitura în Spania

Nikita a câștigat la Loto și este mai fericită ca niciodată

Admiratorii au felicitat-o pe contul de Facebook. „Bine surioară, bravo”, „Felicitări. Ce sumă ai câștigat?”, „Mă bucur pentru tine, ești sora mea”, sunt câteva dintre comentariile acestora.

Nikita locuiește la Malaga, Spania și are două fetițe superbe. Fosta ”femeia cu suflet de bărbat”, pe numele ei Mihaela Ispas, s-a întors la latura sa feminină și a adus pe lume, anul trecut, încă un copil. Ajunsă la 41 de ani, Nikita îi e dor intrigile ce i-au întreținut imaginea de dură până să plece din țară însă din pricină că este slabă de nerv și-a suspendat comunicarea prin intermediul rețelelor de socializare să nu fie tentată să facă vreo prostie, fapt ce i-ar dăuna în relația cu autoritățile. Pe Nikita a domolit-o și relația încordată pe care a avut-o cu ai săi conaționali în primii ani când a venit Spania. Asta din pricina faptului că i s-a dus vestea că este un fel de colaborator al autorităţilor în privinţa românilor din zona Malaga. ” Merită să trăiască decent, să nu fie nevoită să facă ce am făcut eu, lucruri de care mi-e ruşine. Copilul meu mare vorbeşte spaniolă şi nu-mi doresc să vină vreodată în România. Pentru asta lupt acum”, ne-a mărturisit Nikita în urmă cu ceva vreme.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments