Andra va susține un al doilea concert la Sala Palatului, la cererea fanilor

0
303

Andra va susține două concerte la Sala Palatului, nu unul, așa cum au fost planurile inițiale. La cererea publicului, îndrăgita artistă va cânta și pe 24 februarie, al doilea concert fiind programat pe 25 februarie.

Andra le-a dat vestea cea mare fanilor, în urmă cu câteva ore. Cântăreața urma să susțină primul ei concert la Sala Palatului, pe 25 februarie 2017, iar acum a anunțat că, la cererea publicului, va cânta și pe 24 februarie, chiar de Dragobete. Biletele au fost deja scoase la vânzare.

„Pentru că sunt cereri multe de bilete și foarte mulți oameni îmi scriu că abia așteaptă acest eveniment, dăm vestea cea mai frumoasă: facem două zile de concerte, adică 24 și 25 februarie. Gata, deschidem biletele și pentru data de 24”, a anunțat Andra.

Andra este foarte emoționată pentru că va susține primele ei concerte la Sala Palatului. Spectacolul va purta numele “Iubirea schimbă tot” şi se anunţă a fi cel mai aşteptat eveniment artistic al anului 2017.

„Sunt foarte fericită să va dau această veste, pentru mine este un vis împlinit. “Iubirea schimbă tot” este un spectacol gândit şi dedicat celor care mă iubesc, mă susţin şi mă ajută de când mi-am ales drumul în viaţă. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se întâmple într-un moment mai bun din viaţă mea. Sunt pregătită să împart cu toţi spectatorii care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente şi trăiri”, a spus artista.

Show-ul “Iubirea schimbă tot” va avea o durata de două ore şi jumătate şi va include mai multe schimbări de decor, de ţinute şi surprize pe care artista nu vrea încă să le dezvăluie.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments