Mihai Albu și-a făcut implant de păr. Cum arată la o lună de la intervenție

0
230

Mihai Albu și-a făcut implant de păr și le-a artătat tuturor cum arată acum, la o lună de la intervenția chirurgicală. Designerul recunoaște că se aștepta ca părul să îi crească mai repede, iar cum frigul deja a venit, lucrurile nu sunt tocmai plăcute.

Mihai Albu și-a făcut implant de păr  și a povestit cum au decurs lucrurile. „Am albit, mi-a căzut parul şi am avut două soluţii: ori să fiu tot timpul tuns periuţă sau să-mi fac implant de păr. Bunul meu prieten care m-a ajutat cu acest implant mi-a zis că nu e nimic periculos, că nu am nevoie de mult şi m-a convins”, a spus Mihai Albu la Antena Stars.

Mihai Albu și-a făcut implant de păr. Cum arată la o lună de la intervenție

Mihai Albu și-a făcut implant de păr și recunoaște că s-a temut înainte de intervenția chirurgicală

Mihai Albu a fost speriat, însă și-a făcut curaj și a acceptat provocarea. „Am fost destul de speriat la început, procedura a fost non invazivă. Am crezut că-mi creşte după o săptămână, 10 zile. Singurl impediment este că este frig afară şi îmi este frig la ceafă” „Iubita a avut un cuvânt de spus însă decizia era de mult luată„, a mărtusit designerul de pantofi la „Star Matinal”. „Nu este o relație care a ajuns foarte departe. Este la început, suntem în momentele de cunoaștere, să vedem dacă putem clădi ceva. Asta e important Atracția există, poate există chiar din prima clipă, dar noi vorbim de lucruri mai serioase”, a  mai adăugat Mihai Albu, care recent a fost implicat într-un scandal cu Iulia Albu.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments