Judecătorii ieșeni au decis că Chevron îşi poate continua activitatea în Vaslui

0
76

Magistrații din cadrul Tribunalului Iaşi au respins cererea Grupului de Iniţiativă a Societăţii Civile Bârlad de suspendare a efectelor acordurilor de mediu obţinute de Chevron în Vaslui pentru explorarea gazelor de şist, astfel încât compania petrolieră îşi poate desfăşura în continuare activitatea.

Astfel, Grupul de Iniţiativă a Societăţii Civile (GISC) Bârlad a pierdut procesul intentat Agenţiei de Protecţie a Mediului (APM) Vaslui şi companiei Chevron România, prin care solicita suspendarea efectele acordurilor de mediu pentru explorarea gazelor de şist în localităţile Siliştea – Pungeşti, Popeni – Găgeşti şi Păltiniş – Băceşti.

Așadar, în urma acestei decizii, Chevron îşi poate desfăşura în continuare activitatea de explorare a gazelor de şist în judeţul Vaslui, în baza acordurilor de mediu obţinute de APM Vaslui.

Societatea Chevron are patru acorduri de mediu în judeţul Vaslui pentru explorarea gazelor de şist, în localităţile Siliştea – Pungeşti, Păltiniş – Băceşti, Popeni – Găgeşti şi Puieşti.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIeșean judecat pentru că a vrut să-și ucidă un amic!
Articolul următorÎn 2012 era în dizgraţia tuturor, iar acum este cel mai important fundaş al lui Low. "E nevoie de timp pentru a ne obişnui unul cu altul"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments