Soțul prezentatoarei Diana Mariș, omorât de un angajat. Gestul emoționant făcut la aproape doi ani

0
118

Soțul prezentatoarei Diana Mariș, omorât de un angajat, în urmă cu aproape doi ani. Deși viața ei nu a mai fost la fel ca atunci când Valentin trăia, vedeta a încercat să treacă peste drama trăită, cu ajutorul apropiaților. Zilele acestea, ea a făcut un gest emoționant.

Soțul prezentatoarei Diana Mariș a avut parte de un sfârșit tragic, iar vedeta nu l-a putut uita. Pentru a-și mai alina durerea, femeia a mers zilele acestea la mormântul lui Arsenie Boca și s-a rugat pentru Vale, potrivit Realitatea.net.  De asemenea, Diana Mariş le-a oferit măicuţelor mai multe sacoşe cu alimente.

Soțul prezentatoarei Diana Mariș, omorât de un angajat. Gestul emoționant

Soțul prezentatoarei Diana Mariș a murit în luna martie 2015

Valentin Costea, soțul vedetei, a murit la 35 de ani, după ce a fost în comă aproape două săptămâni. Ținut în viață de aparate, de mai bine de o săptămână, după declararea morții cerebrale, Valentin Costea a decedat. Medicii au consemnat la ora 13:30 oprirea inimii și au decis deconectarea lui de la aparate. Acesta a fost atacat la începutul acestei luni de unul din angajaţii săi şi bătut cu bestialitate. Soțul vedetei TV a fost găsit în comă profundă, după ce a fost lovit cu o bâtă de baseball, din spate, și a primit mai multe lovituri în cap. El a fost dus la Spitalul Județean din Timișoara, unde a fost operat, însă medicii au avertizat-o pe Diana Mariș Costea că șansele de supraviețuire sunt mici. Medicii timişoreni au spus atunci că în urma unei hemoragii puternice s-a creat un hematom care presează creierul şi care trebuie extirpat de urgenţă. Victima a pierdut şi foarte mult sânge, din cauza leziunilor, ceea ce a cauzat alte complicaţii.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments