Fiica prietenei Ozanei Barabancea s-a aruncat de la etaj. Care este starea tinerei

0
107

Fiica prietenei Ozanei Barabancea s-a aruncat de la etaj, iar după apelul disperat făcut de artistă în urmă cu o zi, aceasta dă din nou vești. De data asta este încrezătoare, pentru că fata s-a trezit din comă. Interpreta a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

Fiica prietenei Ozanei Barabancea s-a aruncat de la etaj, însă acum starea ei pare mai bună. Se pare că fata a ieșit din comă. „Ana a deschis ochii!!! Ana s a trezit din comă !!! Vă mulțumesc din suflet !!! Rugăciunile noastre au facut minuni ! Daca reuseste sa respire singura pot incepe operatiile ! Va multumesc !! Vă Multumeeeeeeesc !!! Vă îmbrățisez !!!! Multumesc tuturor ! Fiti binecuvântați!!Mulțumesc tuturor mănăstirilor și tuturor preoților și tuturor elevilor seminariilor, multumesc Bisericii Romanesti din Barcelona ! Multumesc Bisericii romanesti din Stutgart , romanilor din Suedia,multumesc tuturor fanilor mei si oamenilor de bine ! Mulțumesc Catedralei din Sibiu! Mulțumesc Mănăstirii Pestera Ialomicioarei, Multumesc Gloriei si Lui Andrew ca s-au rugat pentru Ana ! Va rog sa ne mai rugam și la ora 21! Sunt foarte fericita !!!! Sunt foarte fericita ca am inteles ca Dumnezeu lucreaza prin oameni și prin intenție ! Și iubirea pentru Hristos îmi ocupă tot timpul !!!!”, a scris Ozana Barabancea pe contul de socializare.

Fiica prietenei Ozanei Barabancea s-a aruncat de la etaj. Care este starea tinerei

Fiica prietenei Ozanei Barabancea s-a aruncat de la etaj, iar artista a reacționat imediat

Imediat după accident, Ozana a făcut un apelat disperat la prietenii săi de pe Facebook și le-a cerut acestora să se roage pentru viața ei. ”Rugaţi-vă pentru Ana!!! S-a aruncat de la etaj şi are nevoie de o minune! E un copil bun! Vă rog. Să vă rugaţi să trăiască! Vă rog!!!!! Ana este colega copiiilor mei! Este un copil foarte sensibil! Doctorii i-au mai dat doar două zile! Eu cred în minuni!!! Vreau să cred că va trăi!!! Vă rog, rugaţi-vă pentru Ana!!!!!!! Vă rog!!! Vă implor!!! Vă rog frumos!!!! Rugaţi-vă pt Ana!!! E un copil! E o fată tânără! Sunt sigură că a fost un accident!!!! Este colega copiiilor mei şi fiica prietenei mele Laura!!!!!”, a scris Ozana Barabancea, într-un comentariu, pe Facebook.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments