Andreea Bănică face dezvăluiri despre perioada sarcinii. „Primele 4 luni au fost foarte urâte”

0
92

Andreea Bănică face dezvăluiri despre perioada sarcinii. Ea a mărturisit că, în timpul celei de-a doua sarcini, primele patru luni au fost foarte urâte.

Andreea Bănică a devenit recent mămică pentru a doua oară. Ea a născut pe data de 16 noiembrie, un băiețel perfect sănătos, care a avut la naștere 2,900kg și 48 cm lungime. Interpreta a trecut prin emoții mari, după ce la 4 dimineața i s-a rupt apa în somn. Soțul ei a dus-o de urgență la spital, iar medicii au băgat -o direct în sala de operații.

Vedeta mai are o fetiță, pe nume Sofia.

 

 

 

Andreea Bănică face dezvăluiri despre perioada sarcinii: „Stările de rău, durerile de stomac și arsurile mari nu îmi dădeau pace…”

 

 

 

Într-o postare pe blogul ei, cântăreața Andreea Bănică a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu alimentația în timpul celei de-a doua sarcini.

„Am tot primit întrebări despre cum m-am menţinut în perioada sarcinii şi cum de nu am luat mult în greutate. Vă spun sincer că şi pentru mine a fost o surpriză. Dacă până la aflarea veştii că sunt însărcinată, nutriţionistul meu îmi făcea planurile de nutriţie şi eram obişnuită cu ce mâncăm atunci, iată că încă de la începutul sarcinii mi-am dorit să mănânc corect însă … nu mi-a prea ieşit. De ce? Pentru că stările de rău, durerile de stomac și arsurile mari nu îmi dădeau pace…

Îmi propusesem să mănânc sănătos, după un program bine stabilit de nutriționista mea, însa nu a fost după cum mi-am dorit. Nu mai puteam mânca nimic din ceea ce mi se recomandase, ci doar carbohidraţi, pe care nu îi mâncam mai deloc înainte, aşa că primele 4 luni au fost foarte urâte. Am mâncat doar orez, cartofi, spaghete, stiksuri, covrigei în fiecare noapte din oră în oră, când întindeam mâna spre capătul patului să îi mănânc și să îmi mai sting arsurile. Acesta a fost motivul pentru care m-am îngrășat 5 kilograme în primele 4 luni. Pe lângă asta, aveam biscuiţi în toate buzunarele genţilor şi hainelor. Cred că dacă mă uit acum, încă mi-au mai rămas câțiva. ?

Mi-am impus clar să am grijă la alimentaţie, însă nu îi poţi comanda organismului să facă tot timpul ce vrei tu. După cele 4 luni, am început să mă reglez şi am plecat la mare la Eforie timp de 3 luni, perioadă în care am mâncat foarte des pește, legume, am înotat, am stat la soare și am mâncat chiar și prăjiturile mele preferate, amandinele. M-am plimbat mult pe jos prinzând pokemoni cu Sofia, asta pe lângă faptul că aveam deplasări în ţară la concertele mele, apariții la emisiuni,etc., deci nu prea am stat în loc. Sunt o fire activă căreia îi place meseria ei şi căreia îi place să muncească aproape oricând.

Pe litoral avem o casă foarte mare-o greşeală, nu era nevoie de una aşa de mare, căci am fost nevoită să o întrețin singură toată vara, pentru că nu am găsit pe nimeni care să mă ajute cu menajul. Toate astea m-au ajutat să fiu în priză, activă și să consum calorii! Aşa că mişcarea de orice fel este binevenită într-o sarcina. Nu am disperat ştiind că voi lua kg în plus pentru că trecusem printr-o sarcina anterioară în care am luat 18 kg, pe care le-am dat jos ulterior cu dietă şi sport. Curios pentru mine a fost faptul că, deşi am mâncat mai mult de data asta, am luat mai puține kg. Cred că lucrurile astea țin de fiecare organism în parte, de schimbările hormonale mari, de felul de a fi (activ, pasiv) etc.

Fetelor, când sunteţi însărcinate, faceţi mişcare, mâncaţi puţin din toate (unele fete poftesc, altele nu), hidrataţi-vă (eu am mâncat câte un pepene pe zi), beţi apă, consumaţi pește, legume, fructe. Spre sfârşitul sarcinii, unele reţin apă (iar acest lucru le va face să înceapă să se umfle), altele nu. Eu la prima sarcina eram foarte umflată, acum însă am fost foarte puțin. Nu fiţi îngrijorate pentru kilogramele acumulate!!! Toate ne revenim, însă DOAR prin ambiţie, sport şi atenţie la alimentaţie! Numai cine nu îşi doreşte, nu ajunge să dea kilogramele jos. Unele femei preferă să spună că au născut și că de aceea sunt plinuţe … însă acesta este doar un pretext pentru a spune că nu au pic de ambiție…”, a explicat Andreea Bănică.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments