Nadine și-a vărsat of-ul. „Găsiți soluții, măreți bărbați”

0
132

Nadine și-a vărsat of-ul. Vedeta pe care românii o cunosc de pe vremea când era la „Școala Vedetelor” și-a spus deschis părerea despre bărbați.

Nadine Voindrouh a fost profund impresionată de situația unei mame care își crește singură cei patru copii.

Îndurerată, vedeta a scris un text, pe pagina sa de Facebook, prin care își exprimă foarte categoric opinie referitor la bărbați.

 

 

 

Nadine și-a vărsat of-ul: „Noi, muierile, cărăm între noi mâncare, jucării, haine, rechizite…”

 

 

 

 

Vedeta a comentat pe contul său de pe o rețea de socializare:

„Dragă bărbat, te a facut Dumnezeu puternic și măreț, și în virtutea acestor calități, îndrăznesc să te rog următoarele: Dacă știi că te așteaptă o femeie și nu ai de gând să te mai întorci, spune-i. Daca ai și copii cu ea, trimite bani pentru îngrijirea copiilor. Nu e nevoie de mai mult. Femeia este vulnerabilă prin copii ei, iar grijile pentru copii o omoară cu zile. Lumea în care trăim ar fi una mai bună, dacă mamele care își cresc singure copiii ar avea cu ce să-i hrăneasca, iar ele nu ar fi istovite de greutăți. Poate că te uiți la ea și la copii, vezi că nu-s desculți, vezi că se duc la școală șii îți spui că se descurcă… Nu se descurcă! Aceste femei nu merg la doctor, nici ele, nici copiii, aceste femei suportă umilințe de nedescris pentru fiecare farfurie de mâncare sau hăinuță de pe copii.

Toate astea se răsfrâng asupra viitorului acelor copii, care se vor face mari și, de cele mai multe ori, vor deveni adulți încrâncenați, care… nu are rost să mai spun, că știi prea bine. Pot înțelege despărtirea de femeie, dar nu lipsa de grijă față de copiii pe care i-ai făcut. Nu mânca, nu mai fuma, nu te încalța, dormi sub pod, dar trimite bani copiilor. Asta ca atunci când te uiți în oglinda, să îți poți permite titulatura de bărbat.

Iar voi, ceilalți bărbati, care-i știți pe aceia care și-au părăsit copiii, nu mai fiți doar observatori, doar martori , acționați ! Vreți o lume mai sigură ?… cine să o construiască??? Vreți o altfel de Românie ? Cu cine? Din cine ?? Găsiți soluții, măreți bărbați ! Noi, muierile, cărăm între noi mâncare, jucării, haine, rechizite…
Am spus toate acestea din respect pentru ceea ce știu că înseamnă BĂRBAT”.

Întrebată de fani ce s-a întâmplat de a ajuns să răbufnească astfel, Nadine a explicat:

„Din păcate, am scris aceasta postare după o lungă conversație cu o mamă cu patru copii, săracă, singură, îngrijorată și demnă. M-a îndurerat. Am fost împreună cu ea la casa de copii. Azi, eu cu viața mea, ea cu a ei. Mă doare …”, a mai spus nadine.

„M-am referit la femeile care nu aleg să iîși crească singure copiii. Mă refer doar la femeile care trăiesc cu îngrijorarea zilei de mâine”, a încheiat ea.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments