Bianca Drăgușanu și-a dus fetița la spital. Ce se întâmplă cu Sofia

0
416

Bianca Drăgușanu și-a dus fetița la spital, pentru un control de rutină, după cum spune chiar vedeta. Deși toată lumea a crezut că este vorba despre ceva mai complicat, ei bine, iubita lui Victor Slav a lămurit problema.

Bianca Drăgușanu și-a dus fetița la spital, iar în urmă cu puțin timp, a dat primele declarații în direct la tv. Din fericire nu este nimic grav

Bianca Drăgușanu și-a dus fetița la spital. Ce se întâmplă cu Sofia

Bianca Drăgușanu și-a dus fetița la spital, de unde a primit un tratament

„Nimic, a fost un control de rutină. Nu are nimic copilul”, a spus Bianca Drăguşanu. Conform Antena Stars, Sofia a primit un tratament pentru durerile de burtă.

Micuța Sofia a venit pe lume la trei ani de la nunta părinților săi, Bianca Drăgușanu și Victor Slav, care au mers în fața altarului pe 30 septembrie 2013. Bianca a reușit să păstreze sarcina secretă mai multe luni, făcând marele anunț abia în mai, când era deja gravidă în cinci luni. Potrivit calculelor ulterioare, copilul fusese conceput la scurt timp după Anul nou, în vacanța pe care cei doi au petrecut-o în Mexic, la începutul lui 2016.

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit”, a declarat Victor Slav imediat după ce Bianca a născut.

 

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments